Contact

info@bondgenoten.com
06 42020742

Direct contact

Kantoor

Dunantstraat 8
3024 BC Rotterdam

Route bekijken

Afspraak

Een kennismaking kan geen kwaad en biedt ons beide veel inzicht. Waarom wachten?

Bel of mail voor een afspraak

Contact opnemen

We zijn benieuwd naar wie jij bent!

De beste samenwerkingen beginnen omdat mensen elkaar gewoonweg aardig vinden en elkaar iets gunnen. Zo ontstond ook Bondgenoten: vanuit een enthousiaste en gedreven club gezellige mensen die elkaar en andere organisaties verder kunnen helpen. We bieden de snelheid, flexibiliteit en betrokkenheid van zelfstandigen, met het full service aanbod van een bureau. Klinkt goed, toch?

Heb jij behoefte aan een bondgenoot in ontwerp, ontwikkeling, tekst en/of beeld? Laten we elkaar dan gewoon snel ontmoeten en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen! We zijn ook benieuwd wie jij bent, wat je doet en wat de doelstelling en toegevoegde waarde van jouw organisatie is. Hopelijk is die kennismaking een eerste aanzet voor een succesvol bondje.

Onze aanpak

Elke klus – groot en klein – kan bij Bondgenoten rekenen op oprechte interesse, aandacht en advies. In plaats van projecten denken we in trajecten en nemen we de ruimte om mee te denken over hoe iets nóg beter kan. We hechten waarde aan onze flexibiliteit, gezelligheid en aan persoonlijk contact.

Lees meer

De Bondgenoten

Een enthousiaste en gedreven club die elkaar en andere organisaties verder helpen. Elke bondgenoot heeft een eigen specialisme en per project stellen we het juiste team van bondgenoten samen. Onze diensten zijn direct verbonden aan de specialisaties van de bondgenoten en opgedeeld in vier pijlers: Ontwerp, Ontwikkeling, Tekst en Beeld.

Bekijk de Bondgenoten

Het werk

Van webdesign en -development tot het schrijven van short copy of een content strategie: de Bondgenoten buigen zich er graag over. We werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstanties, stichtingen, natuurorganisaties, horecagelegenheden en diverse andere bureaus.

Bekijk ons werk

Contact opnemen